Saturday, December 31, 2011

Kita Nak Invite Awak Datang Wedding Kita

*sticky entry*


Assalammualaikum dan hai korang...

Rilla, dengan rasa penuh rendah diri, ingin menjemput anda semua, followers blog ini untuk hadir ke majlis resepsi Rilla pada 1 Januari 2012. Sesiapa yang sudi nak datang boleh ke website wedding Rilla, dan rujuk kepada tab Bride's Reception, di situ disertakan sekali maklumat yang lengkap untuk majlis Rilla. Please RSVP ya, although my wedding buat kat rumah je, buffet style tapi it would help me greatly if you guys can RSVP (if you guys sudi nak datang lah).


*hugs and kisses*

16 comments:

  1. Sweetnya rilla...
    Saya silent reader je, boleh ke datang :)

    ReplyDelete
  2. jauh tak dpt la join B2B lain ke majlis Rilla...

    Btw, SELAMAT PENGANTIN BARU in advanced yerrr :) Semoga semua yg d rancang berjalan lancar. Ameen

    -Honey Sakura a.k.a Eimylicious-

    ReplyDelete
  3. Anis: Boleh!! Ape pulak tak boleh. Jemputlah datang.

    Blog tips kurus: Hurm, Rilla check permission, seems ok. Maybe kena try balik kot?

    Honey Sakura: It's ok, yang penting doa. Aamiiin :)

    ReplyDelete
  4. rilla, fariza dh email. check ye :)

    ReplyDelete
  5. tahniah rilaa, nora online invite pun xpe hehe ada rezeki nak datang :)

    ReplyDelete
  6. insyaallah~ kalau tak ada aral melintang akan sampai nanti rilla~

    ReplyDelete
  7. yeayyyy..nk dtg..!! mesti gorgeous+awesome... :)

    ReplyDelete
  8. syg nyerr.. kalau dekat nk je p sana.. huhu.. btw rilla, congratzz.. lam dh ct xupdate blog.. ni baru je on9.. hehe.. cuti pjg katekan.. =)

    ReplyDelete
  9. Dari jauh, Liya ucapkan Tahniah :))

    ReplyDelete
  10. congrats!!!sampai jugak waktunye.:)

    ReplyDelete
  11. Received your card today... so cute! Thanks

    ReplyDelete
  12. hai dear...sory tak dpt hadir...this is just for you...

    http://lildrwalimah.blogspot.com/2012/01/selamat-pengantin-baru-rilla-amrillah.html

    ReplyDelete