Wednesday, March 28, 2012

Rabu Tanpa Kata: Cincin Nikah Saya - Tak Nak Solitaire Please




Update 28 Jun 2012
Sebab dah ramai sangat yang tanya, cincin ni Rilla beli di Wah Chan, Sunway Pyramid pada Disember 2010.

19 comments:

  1. nice! cantik gila la kak..;p i like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni cinta pandang pertama ni. Nampak je, terus tanya price.

      Delete
  2. nices..

    mcm datuk ct punyer..but in ur versi dear ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Er.. ye ke? nak pi google cincin CT la jap lagi

      Delete
  3. cantik nye..pndai rilla pilih :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya cincin....simple je =)

    ReplyDelete
  5. cantik nya cincin rilla.melting (@.@)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu belek cincin sendiri dalam kereta, pastu senyum sorang-sorang, LOL

      Delete
  6. Salam Rilla,

    NI cincin jenis apa ek? macam ada diamond di sekeliling tu.... emas putih ke ni? saya kurang arif hal2 barang2 kemas ni...

    Mohon explain dan share info... terima kasih

    -lea-

    ReplyDelete
  7. OMG!!!
    Rilla...
    cincin tu sgt cantik ok...

    ReplyDelete
  8. agree sgt chantek n classic...! i pun ikutkan verangan nak cincin ala2 camni, but MIL yg handle bab2 jewelry so terima je la ape yg ade.. hehehee...

    ReplyDelete
  9. cantikkk..
    maaf boleh tahu beli dekat mana
    macam nak cari 1 hehe

    ReplyDelete
  10. heart melt one. cantik sgt rilla! i dh lama hunt for this design tp tak jumpak! kat mn rilla beli?

    ReplyDelete