Tuesday, April 24, 2012

Rindu Korang!

Assalamualaikum dan hai korang... Harap korang sihat. Rilla tak. Sebenarnya dah berminggu tak sihat ni. Ni pun tengah demam, taip sambil hingus meleleh (ewwwwwwww). Minta maaf sebab tak update blog ni, sebenarnya, Rilla dah berminggu-minggu tak on PC (ni blogging pakai gadget). Dosa banyak kot, tu yang sakit meleret. Nasib baik masih larat pergi ke pejabat. Tapi sampai rumah je melepet. Tapi kat office pun, kadang sampai terlentok kat meja. Nak MC, tapi kerja banyak. Korang doakan Rilla cepat sembuh ya, lepas tu boleh Rilla update blog dengan jayanya. Rilla nak pergi Jepun, lusa. Harap-harap sihat. Doakan Rilla dan angkatan selamat pergi dan pulang ya. Sayang koranggg~~

15 comments:

  1. Rilla :) mmg rindu.
    g jepun. syoknya !!!
    take care dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, thanks dear. Tak packing lagi ni, malas

      Delete
  2. hati-hati ya dear. makan ubat okeh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah. Tu tugas Kanda, ingatkan akak makan ubat, dia tahu akak tak suka, hahahah

      Delete
  3. rila....!! rindu tau..

    semoga selamat pergi dan selamat pulang :D

    ReplyDelete
  4. Waalaikumsalam.get well soooooon rilla.bawak doraemon utk i hokeh.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin. Zimie, u nak doraemon nak wat ape? Kiki, bagus jugak, boleh tolong bungkuskan doorgift, ye tak?

      Delete
  5. take care kak rilla sayang.. huhu :) kyra mmg sntise tgu update trbru akak.. ngee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Insya Allah. Hopefully akak cepat sembuh

      Delete
  6. Replies
    1. Gi wedding Zimie tak? Boleh jumpa

      Delete
  7. patutla rilla senyap je..hehe xsehat tu ade isi ke rilla? kalo ade congrats..saye pun batuk2 xbaik2 lg ni....selamat mkn sushi :)

    ReplyDelete