Tuesday, March 1, 2011

Theme Colours: Engagement Day

Assalammualaikum dan hai-hai semua

Rilla kembali lagi dengan entri baru. Ikutkan sebenarnya tak larat tak update blog, tapi gagahkan diri jugak. Tuntutan kerja sangat berat sekarang sebab dah nak dekat hujung financial year. Walaupun tak kerja bahagian finance, tapi sangat terpalit, huhu. Oh, mesti korang bosan baca cerita Rilla sebagai kuli cabuk ni kan? Rilla, sila balik kepada topik.

Dari blog KandaDindaWithLove, kami bawakan kepada anda, warna-warna untuk majlis pertunangan Rilla!!! [sila baca dalam nada suara introducer untuk AJL 25].




Warna-warni tak? Hahahah. Lantak la orang nak cakap macam Krimas ke, macam citrawarna Malaysia ke, yang penting Rilla suka. Saje je untuk majlis bertunang ni mahu warna yang nampak playful. Sebab konon-konon nak majlis yang ceria dan kurang formal. Nama tema ini adalah majlis pertunangan di dalam hutan magikal, LOL. Rilla nak nampak macam dalam taman la konsepnya. Tapi majlis Rilla ringkas habis. Tak ada mini pelamin bagai. Biasa-biasa je. Tapi dah gatal nak berwarna tema jugak kan?

11 comments:

  1. Lawalahhhh... Kombinasi warna pilihan awak memang menarik.. Ok jaa.. tak dak mcm Krismas punnn...

    p.s : Sekurang-kurangnya ..warna yg awak pilih tuee.. "blends well together.." - kalau satu warna jaa.. bosan laaa... nampak tak hidup dalam album gambaq awak nnt... :) - sekadar pendapat ikhlas chek arr.....

    ReplyDelete
  2. Zana: Tenkiu2

    Adibah & Senorita: Meriah kan? Meriah kan?

    ReplyDelete
  3. sangat comel ok nama tema tuh. hehehehe.. color pun meriah.

    ReplyDelete
  4. Cik Senah: Kannnn? Boring lah satu warna je. Banyak-banyak baru best.

    Amy: Hahah..over tak ada nama tema?

    ReplyDelete
  5. rilla, saya suka la warna mauve tu ehehe :)

    ReplyDelete
  6. Nora: Mauve shantik kan? Rilla guna untuk sanding gak. Lagipun senang nak cari bunga kaler tu

    ReplyDelete
  7. wonderful colors... i believe ur engagement would b amazing with those colors.. very nice...

    ReplyDelete
  8. Yuzsha: No lah..it will be a simple and intimate ocassion. Saje je nak letak warna tema

    ReplyDelete