Thursday, November 3, 2011

Giveaway: Siapa Nak Koleksi Majalah Pesona Pengantin Saya?

*sticky entry*

Assalammualaikum dan hai korang

Rilla nak let go koleksi majalah Pesona Pengantin Rilla, secara PERCUMA! Khas untuk pembaca kesayangan Rilla. Hahaha, tapi ada ke orang yang nak? Hopefully ada lah. Koleksi adalah dari Jun 2010 hingga September 2011 (16 naskah kesemuanya). Sebenarnya, Rilla dah stop beli PP ni, see, isu Oktober pun tak ada sebab dah tak cukup ruang nak simpan. I need to clear up some space. Semua naskah ini masih berkedaan sangat baik. Ingat nak hantar tempat recycle je. Tapi dari recycle, baik offer kat korang dulu kan? Kalau takde yang nak, baru hantar recycle.


Siapa nak, angkat keyboard!! Hahaha. Ok, letak balik. Apa yang perlu korang buat? Don't worry, tak perlu buat karangan "Koleksi Majalah Pesona Pengantin Impian Saya" atau upload gambar comel anda da pasangan ke FB page Rilla (wah, ko bajet ko selebriti ke Rilla, nak ada page bagai?). Undian 'Like' terbanyak akan memenangi hadiah ini! Oh, jangan bimbang, tidak perlu semua itu. Dan anda tak perlu Follow blog ini pun. Ini adalah give away yang paling ringkas kerana Rilla itu ringkas (slogan baru). Anda hanya perlu menjadi pembaca blog ini (sah-sah la kalau korang tengah baca entri ni automatik jadi pembaca blog ni kan?) dan tinggalkan alamat email anda di ruangan komen!

Ya, itu sahaja. Rilla dah cakap, senang je.

Tunggu! Ada syaratnya! Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:
  1. Warganegara Malaysia yang sah berumur 18 tahun dan ke atas (letak syarat ni supaya nampak lebih formal)
  2. Perlu menerima kesemua naskah, tak boleh pilih-pilih ok? Kena ambil semua.
  3. Tiada penghantaran di sediakan. Kena ambil sendiri di Jusco AU 2, Kuala Lumpur.
Kalau ramai yang nak, Rilla akan buat random draw ok? Kalau sorang jek, aku bagi je lah. Give away di tutup pada hari Khamis 3 November 2011, pukul 6.oo petang waktu tempatan.

Please join? Sayanglah nak hantar tempat recycle...

nota kaki: Ye, Rilla tahu Rilla banyak hutang tag.

19 comments:

  1. nakkkk ni emel kerry mirzakerry@gmail.com

    ReplyDelete
  2. nora nak leh? nak ganti majalah yang telah nora gunting2 untuk DIY hehehe =)

    ReplyDelete
  3. wahh untung lahh.. bahagila kepada 2 pemenang :p

    rina_besh@yahoo.com

    tq rilla :)

    ReplyDelete
  4. nk jugak..tp cam jauh sgt jer nk g Jusco AU 2...hehehe..

    ReplyDelete
  5. nakk..jusco tu dkt je ngn uma.huhu

    ReplyDelete
  6. fuhh.. fuh.. fuh.. testing2..

    jap2 bg salam dulu..

    assalamualaikum empunya giveaway.. hehe mintak2 dapatlah.. au2 jusco tu tempat nanie.. ngee..

    nanie_nakata@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. errr....sy nak juga...bole buat inspred naju nant...hehe

    ReplyDelete
  8. rilla sama la nan erin ..suke kumpul majalah pengantin ..bile dh kwen dh xnk gune . ehehe ..

    beli buku masakan pulak :P

    ReplyDelete
  9. amboi, kelas ko mariaaaa....

    kalah koleksi kak long ni, kalo editor majalah pengantin tu tahu, sure dpt anugerah koleksi terbanyakk....auuuuwwww! ;)

    ReplyDelete
  10. nak jugak bole :)
    nuurazah@gmail.com

    ReplyDelete
  11. teruja..silent reader pun boleh tak kalau nak jugak?

    keep me inform ya..kurniyant9@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. i punya kat umah pon berlambak2 since 2004 pun ada okeh?? haha.. start suke wedding2 since my sis got married..my mom asyik bising jee..heehhehee... ;p

    ReplyDelete
  13. nak jugak!hihi~

    sagigurlz86@gmail.com

    - B2B awl thn dpn ni,bnyk nk tgk ilham2 dr buku tu..(mcm nk suh plh sy je.hihi)

    ReplyDelete
  14. nak.. atieshaadriana@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  15. mahu mahu ;)

    munchkinlysa@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. sis rilla!! saya pun nak jugak. seriously! *muka mengharap* hehehe

    shayra2688@yahoo.com

    no worries pasal jusco au2. tu tempat sy beli kangkung je. ewah berlagak :P

    ReplyDelete
  17. Rilla,nak jugak boleh :)

    Au2 dekat je ngan melawati :)

    liyana
    taman melawati
    ilyanaomar@yahoo.com

    ReplyDelete