Monday, September 26, 2011

{DIY} Felt Flowers

Assalammualaikum dan hello my lovely readers.

Kali ini entry untuk sekumpulan tutorials felt flower yang Rilla jumpa. Felt flowers kan tengah in, so Rilla compile tutorials kot-kot ada yang teringin nak DIY. Kos buat felt flowers pun tak mahal sebab felt ni murah je. RM5/gulung kat Daiso. Click the links under the pictures for the tutorials.




















Banyak kegunaan felt flower ni, the possibilities are almost endless. Garlands, centerpieces, hand bouquets, corsages, bunga telur, you name it. Selamat mencuba!

4 comments:

  1. macam2 jenis bunga kan boley buat dengan felt ni =)

    ReplyDelete
  2. kalo kretif mcm2 blh jadi kn? hehe

    ReplyDelete
  3. plg suke yg headband baby tu pakai..comel

    ReplyDelete
  4. semua pun comel... gigih la nak DIY ni. =)

    ReplyDelete