Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday: Bunga Telur Crochet Anyone?



*Siapa berminat untuk tempah, boleh click link kat atas tu ye. I don't receive any comission on this. I'm just sharing it with you guys because I think it's cute :3

15 comments:

  1. lovely flower tapi its time consuming nak buat crochet tu. huhu.

    ReplyDelete
  2. kalo org pandai menyanyam mmg cool la ni..senang je nih

    ReplyDelete
  3. it's cute.. but not to my liking..rase mcm crochet tu very-de-mumsy.. hehehhee... im sure susah nak buat tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Its was sooo beautifull.
    Love it till bits! Omey cgt!
    Anyway, ive follow ur blog and please pleaseee share all ur preps. Sebab I pun b2b. Pahang exactly.
    Much love,
    http://everybodylies3.blogspot.com/

    Tq

    ReplyDelete
  5. KAk Long: Kalau cakap London, something different, hehe

    Nadia: Hahaha, if buat sendiri memang la. Boleh tempah jek

    ReplyDelete
  6. Tqah: Yay for pink!

    Hunny:Erk? Senang ek? Rilla memang tak reti la

    ReplyDelete
  7. Nida: Sape yang rajin DIY tu? Tapi memang perlu kerajinan la

    Uya: Nais kan?

    ReplyDelete
  8. Renee: True2. Ni seb baik kaler pink. Ok la sikit. Rasa cara gubah tu kena betul, if tak memang nampak matronly

    Kasut Pink: Rilla pun 1st time tengok. Cam unik sangat

    ReplyDelete
  9. Purple.Pink: Thanks for following ;D *hugs*

    ReplyDelete
  10. cuteeeeee;)ok i'm going to his/her blog now.thanks rilla sbb sharing..

    ReplyDelete