Wednesday, April 6, 2011

{Deco Ideas} Hanging Centrepieces

Assalammualaikum dan hai sayangs

Today, I'm going to share with you guys, the coolest centerpieces ever - hanging centerpieces of course! Rilla suka idea ni sebab dapat jimatkan space atas meja makan tapi dalam masa yang sama akan memberikan 'wow' effect kepada sesuatu majlis. Moh kita bako layan gambo.


The Cinderella Project
Thhis is definitely the coolest of them all. Pakai fresh flowers lagi.



Martha Stewart
Yang ni pulak nampak romantik je. Pakai doily papers ni.



Martha Stewart
Another idea. jangan sampai terhantuk sudah.



The Cinderella Project
Ni pulak pakai botol perfume.



Agmac's Party
Cala Lillies :D



Coverall Event
Cala Lillies lagi, tapi terbalik.

Tergodakah kamu?

14 comments:

  1. cantek cantek cantek.. tapi yang pakai botol tu kalau terjatuh kena kepala, naya woo... hikhik

    ReplyDelete
  2. rasa rimasss pulakk yang....hahaha

    ReplyDelete
  3. Kasut pink: Huhu, betol2. Nanti benjol pulai kepala tetamu

    Alya: Rimas ke ramas? hahahah

    Adawiyah: Ha...dah tergoda tu ape lagi?

    ReplyDelete
  4. menarik gak idea tu... tgh pk cmne nk gantung kalo bt majlis xda bumbung...ekekeke

    ReplyDelete
  5. dh lama tak update cik rilla ? hehe..

    i suke yg 1st skali tu.rs mcm kawin atas awan lak tergtg2 tanpa tali.kene make sure tali tu invisible br rs ummmph!

    ReplyDelete
  6. nampak exclusive la yg botol perfume tu..ngeee~

    ReplyDelete
  7. rilla, luv it..len dr yg len...

    ReplyDelete
  8. WBM: Kalau takde bumbung tak boleh la nak gantung. Tapi rasa kalau dalam kemah boleh la. Kalau betul-betul outdoor, gantung kat pokok la. Tapi dah tak jadi centerpiece dah

    Lisa: Cik Rilla bz dengan tuntutan kerja, hahah. A'ah, kalau guna tali tangsi, memang marveles la. Rilla pun suka yang 1st

    Nana: Ha'ah, tapi kena ikat kuat2 tau

    ReplyDelete
  9. rilla, lawa sangat! laind ari yang lain! tapi kan risau plak tetibe jatuh berguguran tengah2 majlis. tambah2 kalau de angin kuat ker..huhuhu

    ReplyDelete
  10. suka yang martha dengan botol perfume tu..

    ReplyDelete
  11. Syu: Kannnn? Glams gitu

    Vee: Tula, kena hati2 la, kalau tak haru jadinya.

    Senorita: Wah, ramai ek suka yang botol tu

    ReplyDelete
  12. yang botol tu cantik la..agak2 kalu amek idea tu, pastu letak lilin dlm botol perfume tu n jadikan hiasan kat kamar beradu, ok x?

    ReplyDelete
  13. Cik Girang: Oh, memang cantik kalau buat begitu, ala-ala chandelier

    ReplyDelete