Monday, October 17, 2011

Payung Comel

Assalammualaikum dan hai cantiks

Nak tunjuk kat korang payung comel ni. Ni gambar office-mate Rilla, dia guna payung tu untuk outdoor photoshoot punya props.

Payung pun ada veil. Kau hado?

Boleh beli kat Dios Astana Bridal dengan harga RM100 sepasang. Tapi rasanya DIY pun boleh ni. Siapa rajin? Rilla tak kot, sebab tak pakai payung untuk berarak.

5 comments:

  1. ni kl buat post-wed tepi pantai ni romantic giler kl pakai payung ni..huhuhu

    ReplyDelete
  2. siapa rajin + jemari kreatif boleh DIY.hihi

    siapa nk wat ni, sila wat yeh?nanti zimie tinggal sewa je.:p

    ReplyDelete
  3. sekali pandang macam kelambu pun ade..hehe tapi kalo hujan..mintak hampunn mmg x membantu sbg sumber teduhan..hehe :)

    ReplyDelete