Friday, October 28, 2011

{Promotion} Yassin Doorgift by Creatively Designed

Perhatian: Saya bukan vendor tempahan Yassin. Sila berurusan secara terus dengan pihak Creatively Designed.
Assalammualaikum dan hai korang

Ingat tak hari tu Rilla ada mention pasal nak bagi Yassin as doorgift untuk nikah? Well, I'm glad to share with you all this promo from Creatively Designed. Diorang dah keluarkan packaging baru which is customised Yassin in harcover boxes. Ada dua warna untuk kotak tu:

Pearly White


Gold


Ini pulak closeup kotak tu. They're using high-quality paper. I think it's gorgeous!


Cover dia boleh customized, banyak design yang boleh dipilih. Full color printing.


Ni pulak bahagian dalam. Terjemahan dia adalah word-by-word. Bagus juga, boleh belajar perkataan Arab sikit-sikit.

More info:

Size :
15 x 10.6 cm (A6 size)

Material :
Content - 80 gsm Simili paper (40 pages)
Cover - 230 gsm Art Card

Printing :
Content - 1 color printing
Cover - full color printing with matte lamination

Ready made content (for qty less than 500 pcs)
Specification : Book content cannot be changed. Only book cover is fully customized. We will use digital color printing.

Price :
RM 3.00 (50 pcs - 199 pcs)
RM 2.50 (200 pcs - 349 pcs)
RM 2.30 (350 pcs - 499 pcs)


Custom made content (for qty more than 500 pcs)
Specification : You can change the whole book, from the cover to every single pages-set your own color, add special thank you text on the first page. We will use offset printing.

Price :
RM 2.50 (500 pcs)
RM 2.00 (800 pcs)
RM 1.50 (1000 pcs)
RM 1.20 (1500 pcs)
RM 1.00 (2000 pcs)


Additional Packaging (Hard board box)
RM 2.50 (less than 1000 pcs)
RM 2.00 (more than 1000 pcs)


Year End Offer - for qty less than 1000 pcs

Yasin : RM 1.50/pc
Yasin + Box : RM 3.50/set

* Book cover printing in black/white only

Tunggu apa lagi? Jom sebu Cratively Designed!

14 comments:

  1. wah idea awak sungguh best skali.. bg yassin untuk doorgift mase nikah... sy xterfikir pown mcm nie.. so mmg agak terkilan la jgk sbb xjumpe creative designed nie dlu.. kalo nk beli pown sy dah xsempat sbb dah tggl 2 weeks lagi jerk nk kawen..:(

    ReplyDelete
  2. nice!!! siap ada kotak tu yg best..thanks for sharing Rilla =)

    ReplyDelete
  3. thanks for the info. mmg cadang nak kasi Yassin for nikah. hehehe.

    btw, already link ur blog.

    http://azilsahashim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. nice with reasonable price.. :)

    ReplyDelete
  5. uihh bestnya rilla.andai kata dapat bagi yassin masa nikah pun dah kira best sangat kan?keberkatan tu yg penting.

    nanti.discuss dengan bonda ayahanda.menarik promo ini.hehe

    ReplyDelete
  6. thanks for the info dear, mmg cdg nak bagi yassin masa nikah. dear azalea quite expensive.. :)

    ReplyDelete
  7. sgt suke psl yassin tu.. yeayyy berjaya pujuk mak.. hehe

    bg kat org marhaban pun okay.. ngee~

    ReplyDelete
  8. Anyway, you have been tagged! hehe
    http://azilsahashim.blogspot.com/2011/10/tagged-11-things.html

    ReplyDelete
  9. Masih valid lg ker semua design di atas, kalau ya saya berminat...boleh tak berurusan thru sms je...sng sikit. My no. 0126914668-natrah.

    ReplyDelete
  10. Isi dalam macam keluaran Abad sinergi shj. Ada jv? Cuba check suhufmuslim.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tidak tahu, maaf. Saya bukan vendor tempahan Yassin ni, harap maklum.

      Delete