Saturday, March 5, 2011

Undian: Eday Favours - Choc Chip Cookies vs Monster Cookies

*sticky mode entri hingga 5 Mac 2011*
Assalammualaikum dan hai cantiks

Masih lagi entri mengenai majlis pertunangan saya. Rilla nak minta tolong korang vote favours mana yang sesuai untuk majlis Rilla tu nanti. Calon-calonnya, adalah:


Source
Chocolate Chip Cookies

vs.


Source
Monster Chocolate Chip Cookies


Rilla akan DIY cookies ni, Insya Allah. Kalau chocolate chip cookies yang biasa tu, kecik je, macam saiz Famous Amos punya cookies. Cute. Yang besar pulak senang nak buat, sekejap je dah siap. Yang besar juga senang nak pack. Koran rasa yang mana?

Vote kat poll atas tu ye? Tengs :D

7 comments:

  1. dba suka chocolate chip cookies!!vote chocolate chip cookies!!!:P

    ReplyDelete
  2. mahu mangster cookies!muahaha

    ReplyDelete
  3. elya nk vote monster laa!!haha..
    klo rilla tak sempat buatt..boleh order ngn elya tauu..ehe

    ReplyDelete
  4. nk vote jugak..monster cookies,yum yum..

    ReplyDelete
  5. kalo amy, suka yg choc chip tuh. rajinnya rilla.

    ReplyDelete
  6. vote for the 1st one!! hihi..nnt rilla nk pack camne?

    ReplyDelete
  7. vote for the 2nd one!! nyumm.. nyumm.. :D

    ReplyDelete