Thursday, August 18, 2011

{DIY} Felt Hearts Hand Bouquet

Assalammualaikum dan hai semua.

I found this while wandering online. So, naturally, I have to share this with you guys. Sangat comel, sesuai untuk majlis pertunangan, if you want something that's a bit relaxed *wink* Cost pun murah. You all boleh beli felt RM5/segulung kat Daiso. 1 gulung pun dah cukup ni.



Selamat mencuba :D

5 comments:

  1. comelnyeeeeeee hehehe..dh mcm bunga betul dh pn

    ReplyDelete
  2. WAHHHH....best nyer!...LIKE sgt..heheheh

    thnks sharing..;)

    ReplyDelete
  3. cantik!!!warne merah tu..huh!!LIKE

    ReplyDelete
  4. aah daiso besar juga kan rm5 pun ehehhe love it :)

    ReplyDelete
  5. cantiknye....tringn nk cbe..qis mmg ske try bnde2 kraf ni tp ble x jd mlela sentap pstu pts asa xnk buat dh..ape pnye prangaila kan..hehe..

    ReplyDelete